Privacy beleid

LevelX respecteert en beschermt de privacy van alle bezoekers van de website levelx.eu (hierna genoemd website). LevelX gebruikt alle persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt alleen voor de doeleinden, zoals die in dit Privacy Beleid zijn omschreven. De rechtsverhouding tussen u en LevelX wordt beheerst door Nederlands recht en de verwerking van persoonsgegevens geschiedt dan ook in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy, met name de Wet bescherming persoonsgegevens.

De website

De website waarop bezoekers contactgegevens achterlaten.

Welke gegevens worden door LevelX verwerkt?

Op het moment dat een bezoeker contact zoekt met LevelX, worden persoonsgegevens als Naam, E-mailadres en telefoonnummer gevraagd. Deze gegevens worden gebruikt door LevelX om contact op te nemen met de bezoeker.

Aan wie worden uw gegevens verder verstrekt?

LevelX zal uw gegevens niet aan derden verstrekken zonder uw voorafgaande toestemming, tenzij zij daartoe gehouden is op grond van een wettelijke bepaling.

LevelX behoudt zich het recht uw gegevens, inclusief het hier beschreven Privacy Beleid, te verstrekken bij een eventuele verkoop van de eigendomsrechten van de (een deel van de) website. In zo’n situatie zal LevelX haar uiterste best doen om je hiervan op de hoogte te stellen. Dit zou kunnen gebeuren door middel van email, een bericht op de website of een advertentie in een van de landelijke dagbladen.

Wat zijn Cookies en hoe maakt LevelX daar gebruik van?

Een cookie is een klein tekstbestandje dat wordt geplaatst op uw harde schijf door het systeem van de website die u bezoekt. Een cookie bevat informatie over uw bezoek aan de website. Een cookie kan alleen herkend worden door de server waar u het van hebt gekregen. Een cookie laat de website zien dat je bent teruggekeerd naar een bepaalde pagina en helpt de website uw gedrag en voorkeuren na te gaan. Met deze informatie kan LevelX haar website en diensten afstemmen op uw wensen. Cookies worden ook gebruikt om wachtwoorden en gebruikersnamen te onthouden.

Om het recht van privacy van de gebruikers te beschermen, zal alle informatie die door middel van cookies wordt verzameld, algemeen en anoniem zijn. Het is niet mogelijk om aan de hand van deze informatie een gebruiker te identificeren.

Er wordt op de website voor eigen gebruik gemaakt van “first party analytics” cookies, waarbij alleen geanonimiseerde gegevens worden verzonden en derden geen toegang krijgen tot de verzamelde gegevens.

Je hebt de mogelijkheid uw browser in te stellen zodat cookies worden geweigerd. Het zou echter kunnen zijn dat dit het functioneren van de website beïnvloed.

Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van LevelX?

Daar waar de website links naar websites van derden vermeld, is LevelX niet verantwoordelijk voor de naleving van de privacywetgeving door deze derden.

Hoe beschermt LevelX uw gegevens?

LevelX zorgt voor adequate technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Welke rechten heeft u?

Je hebt het recht LevelX te vragen welke persoonsgegevens zij van u verwerkt. LevelX zal op dit verzoek schriftelijk reageren. Vervolgens kun je LevelX verzoeken deze gegevens aan te vullen, te verbeteren, te verwijderen of af te schermen, waarbij je in uw verzoek dient aan te geven welke wijzigingen u wenst. Ook op dit verzoek zal LevelX schriftelijk reageren.

Kan het Privacy beleid van LevelX worden gewijzigd?

Indien LevelX besluit haar Privacy Beleid te wijzigen, dan worden deze wijzigingen direct opgenomen in dit Privacy Beleid.

Wat als u toch nog vragen heeft?

Indien u vragen heeft over het privacy beleid van LevelX dan kunt u deze stellen via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Categorie: